FORGOT YOUR DETAILS?

Influencer Marketing

Influencers : een nieuwe manier van communiceren

Influencers maken vandaag de dag een belangrijk onderdeel uit van een moderne communicatiestrategie. Via online communicatie, bouwen influencers een vertrouwensband op met hun volgers. Dit nieuwe communicatiekanaal verdient ook bij de uitwerking van uw strategie de nodige aandacht.

Het hart van de influencer veroveren

Acties met influencers zijn bij ons gebaseerd op een win-win partnerschap. Voordat een influencer de gewenste boodschap oprecht over kan brengen bij zijn volgerspubliek, moet hij zelf overtuigd zijn van uw producten of diensten. Daarom bouwen wij met de influencer een relatie uit waarin we hem in een bevoorrechte positie plaatsen. Zo krijgt hij de kans om producten te testen, om deel te nemen aan evenementen of om u persoonlijk een bezoek te brengen. Deze persoonlijke band maakt de influencer tot een echte ambassadeur van uw merk, waardoor u een nieuw communicatiekanaal creëert.

Online en origineel

Acties met influencers worden steeds frequenter opgestart. Wij stellen u out-of-the-box acties voor die opvallen tussen de talrijke andere campagnes op het net. In samenwerking met de influencers, bedenken wij de beste strategie die uw boodschap op de voorgrond plaatst en in de hoofden van de volgers blijft hangen.

Een relatie op lange termijn

Om u steeds een partnerschap in lijn met uw behoeftes en verwachtingen voor te kunnen stellen, ontwikkelen wij langetermijnrelaties met de influencers. Dankzij onze duurzame relatie en vertrouwensband met heel wat influencers, kunnen we u de meest aangepaste oplossingen en campagnes voorstellen.

Vinger aan de pols

Om geen enkele opportuniteit te missen, schuimen we voortdurend het net af op zoek naar nieuwe opkomende influencers. Wij contacteren ze en gaan nieuwe relaties met hen aan.

Andere artikelen die u misschien ook kunnen interesseren

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP