FORGOT YOUR DETAILS?

Over ons

Our
story

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, durven we gerust zeggen dat we als pers- en communicatiebureau inmiddels een gevestigde waarde zijn in de Benelux.

Onze expertise gaat van basispersdiensten tot het volledige content- en communicatiemanagement in verschillende domeinen (bouw en interieur, toerisme, ICT, beurzen en events, retail, …). Daarnaast ontwikkelen we ook mediaplannen voor een optimale media-aankoop.

Ons doel is het verder uitbouwen van uw merk met behulp van onze expertise op het vlak van

onder meer PR, communicatie, inbound- en contentmarketing en media-aankoop.

Onze persoonlijke aanpak, gedrevenheid en langetermijnvisie zorgen ervoor dat we steeds een doelgerichte service kunnen aanbieden. We linken onze expertise aan uw merk en creëren samen een volledig communicatieplan, met op maat gemaakte campagnes.

Bent u ook op zoek naar een partner voor uw online en offline communicatie? We nemen uw project graag mee in handen! Ontdek hier onze verschillende diensten om uw merk vooruit te duwen.

Why us?

two-cents-expertise

EXPERTISE

We dompelen ons volledig onder in de projecten waarvoor we verantwoordelijk zijn. We worden ware specialisten in de merken, producten, diensten en sectoren waarvoor we communicatiediensten leveren. Onze jarenlange ervaring komt hierbij zeker van pas! We creëren sterke, interessante en relevante content die we vervolgens verspreiden naar de juiste doelgroep om de grootst mogelijke respons te genereren.

tw-cents-teamwork

RESULTAAT

We bouwen een langetermijnrelatie op met onze klanten waarin we steeds streven naar een maximale kwaliteit door zo resultaatgericht te werken. Al onze acties worden op maat van de klant, zijn behoeften en zijn budget gemaakt. Wij meten onze meerwaarde aan het succes van onze klanten.

two-cents-dynamisme

TEAMWORK

Ons team bestaat uit tweetalige jonge, gemotiveerde Project Managers die van aanpakken weten. Samen vormen we een hechte groep en geloven we sterk dat we door samen te werken meer kunnen bereiken dan de som van individuele bijdragen. Dankzij efficiënt teamwerk kunnen we grotere en complexe projecten aan en bedenken we samen originele en creatieve ideeën.

Our team

Dorien Debbaut

Project Manager

Frédéric François

Managing Partner

Gabrielle Vermeulen

Project Manager

Helena Desmet

Project Manager

Geoffrey Grognet

Project Manager

Kirsten Van Pee

COO-Partner

Marine Verlaine

Senior Project Manager

Marie Franck

Team Manager

Ward Vanhee

Senior Project Manager

Frédéric Devos

Business Development

Gebundelde krachten

Het communicatiebureau Two cents maakt deel uit van een grotere groep waartoe ook het evenementenbureau Advanced Fair behoort. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, heeft Advanced Fair haar reputatie opgebouwd dankzij creatieve ideeën en efficiënte logistieke oplossingen voor de organisatie van B2B events, congressen en beurzen. Samen stellen ze een complementair dienstenaanbod voor om hun klant optimaal te begeleiden op hun volledige communicatieweg.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met ons voor een vraag of een offerte!

TOP