FORGOT YOUR DETAILS?

Onze diensten

Op zoek naar een trouwe partner om uw relatie met de media te versterken, uw naamsbekendheid te vergroten, advertentieruimte aan te kopen, digitale acties op poten te zetten of uw bedrijfsevenement vorm te geven? Maak kennis met onze diensten en ons team van communicatie-experts.

Persrelaties

Persrelaties zijn geen doel op zich. Ze zijn wel een zeer goed middel om uw doel te bereiken: of het nu gaat om uw naamsbekendheid vergroten, leads generen of uw verkoop boosten, als bedrijf wil u op een positieve manier geprojecteerd worden in de media. Doe daarom een beroep op onze expertise in persrelaties.

two-cents-digital-marketing
Digital marketing

Een bedrijf kan vandaag niet meer groeien zonder de nodige aandacht te besteden aan digitale marketing. Het digitale aspect in de marketingwereld wordt zelfs steeds belangrijker. Dat is ook logisch, want wij Belgen zoeken, vergelijken en kopen almaar meer op het net. Heeft u een steuntje in de rug nodig om uw digitale acties naar een niveau hoger te tillen? Onze experten weten waar Abraham de #mosterd haalt.

two-cents-media-planning
Mediaplanning

Eindeloos veel mediatitels, communicatiekanalen in alle mogelijke maten en vormen, en een snel evoluerende, digitaliserende markt... Het is niet altijd even makkelijk om het bos door de bomen te zien in het medialandschap. Laat u bijstaan door onze media-experts voor een analyse op maat en om steeds van de beste aanbiedingen te profiteren.
 

two-cents-social-media-management
Social media management

Facebook, Instagram, Pinterest of toch LinkedIn? Wij helpen u de weg te vinden in de jungle van sociale mediakanalen. Elk platform heeft namelijk zijn eigen specifieke regels en interactievormen. Een aangepaste benadering is dus cruciaal om een community van trouwe fans te kunnen opbouwen. We identificeren de juiste influencers en zetten hen in om ons doel te bereiken.

two-cents-corporate-communication
Corporate Communicatie

Wilt u het imago van uw bedrijf of uw organisatie bevorderen ten opzichte van uw klanten en partners? Raadpleeg onze specialisten om u bij te staan in uw corporate communicatie. Corporate communicatie is daarnaast ook een goed middel om u te richten tot openbare instellingen en overheden, terwijl klassieke merkcommunicatie eerder producten en diensten stimuleert.

two-cents-event-evenement
event

Voor de organisatie van een evenement moet een zekere expertise, nauwkeurigheid en creativiteit aan de dag gelegd worden. Vol enthousiasme zullen wij samen met u de organisatie van uw bedrijfsevenementen, infosessies of deelnames aan beurzen in handen nemen.
 

Copywriting

Goede opywriting biedt u een bijzonder efficiënte manier om met uw doelgroep te communiceren. Naast de meer klassieke opties zorgt de digitale revolutie voor een pak nieuwe mogelijkheden!

Influencer Marketing

Influencers maken vandaag de dag een belangrijk onderdeel uit van een moderne communicatiestrategie. Via online communicatie, bouwen influencers een vertrouwensband op met hun volgers. Dit nieuwe communicatiekanaal verdient ook bij de uitwerking van uw strategie de nodige aandacht.

Brand Activation

Met creatieve, originele acties en echte ervaringen, creëren we interactie tussen de consument en uw merk. Door een creatieve integratie van verschillende communicatiemiddelen, bereiken we de consument en stimuleren we hem om tot actie over te gaan.

TOP