FORGOT YOUR DETAILS?

Onze diensten

Bent u op zoek naar een trouwe partner om uw relatie met de media te versterken, uw naamsbekendheid te vergroten, advertentieruimte aan te kopen, digitale acties op poten te zetten of uw bedrijfsevenement vorm te geven? Maak kennis met onze diensten en ons team van communicatie-experts.

PR

Persrelaties zijn geen op zichzelf staand doel. Ze zijn wel een zeer goed middel om uw doel te bereiken: of het nu gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid, het genereren van leads of het boosten van uw verkoop,... als bedrijf wil u op een positieve manier geprojecteerd worden in de media. Doe daarom een beroep op onze expertise in persrelaties.
 

two-cents-digital-marketing
Digital marketing

Een bedrijf kan vandaag niet meer groeien zonder de nodige aandacht te besteden aan digitale marketing. Het digitale aspect in de marketingwereld wordt steeds belangrijker. Dat is ook logisch, want wij Belgen zoeken, vergelijken en kopen almaar meer op het net. Heeft u een steuntje in de rug nodig om uw digitale acties naar een niveau hoger te tillen? Onze experten weten waar Abraham de #mosterd haalt.

two-cents-media-planning
Media Planning

Eindeloos veel mediatitels, communicatiekanalen in alle mogelijke maten en vormen, en een snel evoluerende, digitaliserende markt... Het is niet altijd even makkelijk om het bos door de bomen te zien in het medialandschap. Laat u bijstaan door onze media-experts voor een analyse op maat en om steeds van de beste aanbiedingen te profiteren.
 
 

two-cents-social-media-management
Social media management

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn... wij helpen u de weg te vinden in de jungle van sociale mediakanalen. Elk platform heeft zijn eigen specifieke regels en interactievormen. Een aangepaste benadering is dus cruciaal om een community van trouwe fans te kunnen opbouwen. We identificeren de juiste influencers en zetten hen in om ons doel te bereiken.

two-cents-corporate-communication
corporate Communication

Wilt u het imago van uw bedrijf of uw organisatie bevorderen ten opzichte van uw klanten en partners? Raadpleeg onze specialisten om u bij te staan in uw corporate communication. Corporte communication is daarnaast ook een goed middel om u te richten tot openbare instellingen en overheden, terwijl klassieke merkcommunicatie eerder producten en diensten stimuleert.

two-cents-event-evenement
events

Voor de organisatie van een evenement moet een zekere expertise, nauwkeurigheid en creativiteit aan de dag gelegd worden. Vol enthousiasme zullen wij samen met u de organisatie van uw bedrijfsevenementen, infosessies of deelnames aan beurzen in handen nemen.
 
 

Copywriting

Dankzij copywriting bieden we u een bijzonder efficiënte manier om met uw doelgroepen te communiceren. Naast de meer klassieke opties zorgt de digitale revolutie voor een pak nieuwe mogelijkheden!

Influencer Marketing

Influencers maken vandaag de dag een onmiskenbaar onderdeel uit van een communicatiestrategie. Via online communicatie, bouwen ze een vertrouwensband op met hun volgers. Dit nieuwe communicatiekanaal verdient de nodige aandacht bij de uitwerking van uw strategie. 

STRATEGIE

Elke succesvolle communicatie-actie begint met een strategie waarover goed werd nagedacht. Dat is de basis van een geslaagde communicatieactie, de rode draad die in elke communicatie-uiting terugkomt om dezelfde stijl aan te houden. Wij denken met u mee voor een optimaal resultaat. 

TOP