×

FORGOT YOUR DETAILS?

Nice to meet you

We are your communication agency

What we
believe in

Wij dragen als communicatiebureau engagement, langetermijnvisie en service op maat hoog in het vaandel. Uw merk uitbouwen is ons doel. Dat doen wij door middel van onze specialiteiten: persrelaties, strategische en corporate communicatie, digitale marketing, beheer van sociale media, media-aankoop en evenementen.

EXPERTISE

two-cents-expertise

RESULTAAT

tw-cents-teamwork

TEAMWORK

two-cents-dynamisme

What we do best

Goede persrelaties zijn een efficiënte manier om uw marketingdoelen te bereiken. Wij zorgen voor uw naam in de pers.

Digitale acties zijn een must voor groeiende bedrijven. Een duwtje in de rug nodig? Wij beschikken over de nodige knowhow.

Onze specialisten maken een analyse van de media die het best bij uw merk of bedrijf passen en leveren een mediaplan op maat.

Op zoek naar interessante en custom-made content of een passende strategie voor uw sociale media? Wij adviseren u met plezier!

Wilt u het imago van uw bedrijf of uw organisatie bevorderen ten opzichte van uw klanten en partners?

Vol enthousiasme zullen wij samen met u de organisatie van uw bedrijfsevenementen, infosessies of deelnames aan beurzen in handen nemen.

Influencers maken vandaag de dag een onmiskenbaar onderdeel uit van een communicatiestrategie. Geniet mee van de langetermijnsrelaties die we met hen hebben opgebouwd.

Heb je moeite om de perfecte woorden te vinden waarmee je je doelgroep bereikt? Wij zorgen voor een stijl, aangepast aan uw boodschap, om uw doelen te behalen.

Elke succesvolle communicatie-actie begint met een strategie waarover goed werd nagedacht. Wij denken met u mee voor een optimaal resultaat.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met ons voor een vraag of een offerte!

Onze klanten

Hot news

Zomeractie persrelaties Two centsLees meer +14 juni 2018 By Frederic Francois in PR

Two cents & persrelaties

Summer story voor bouwklanten bij Two cents gaat voor binnenklimaat. In de zomer, wanneer de temperaturen stijgen, zijn isolatie en...
Mobicar Two centsLees meer +07 juni 2018 By Frederic Francois in Strategie

Mobicar & strategie

BCCMA vraagt Two cents om communicatiestrategie van Mobicar uit te werken met als doel om meer bezoekers te trekken naar...
AEG ccoking session Antwerpen ProeftLees meer +15 mei 2018 By Frederic Francois in Influencer Marketing

AEG & Influencer Marketing

AEG was het afgelopen Pinksterweekend aanwezig op Antwerpen Proeft. Tijdens dit culinaire event organiseerde AEG kooksessies voor de bezoekers, die...
TOP