FORGOT YOUR DETAILS?

Nice to meet you

We are your communication agency

What we
believe in

"Put my two cents in"

Wij dragen als communicatiebureau in de Benelux engagement, langetermijnvisie en service op maat hoog in het vaandel. Uw merk uitbouwen is ons doel. Dat doen wij door middel van onze specialiteiten: persrelaties, strategische en corporate communicatie, digitale marketing, beheer van sociale media, media-aankoop en evenementen.

                                   

Onze Two cents, afgeleid van het Engelse gezegde "to put in my two-penny worth", is meer dan gewoon een uitdrukking. Het staat het voor onze toewijding om gesprekken te verrijken met onze expertise, een vleugje eigenheid toe te voegen en perspectieven te versterken. En dat met één doel voor ogen: betekenisvolle acties uitwerken die meerwaarde creëren voor onze klanten.

EXPERTISE

two-cents-expertise

RESULTAAT

tw-cents-teamwork

TEAMWORK

two-cents-dynamisme

What we do best

Vertrouw op Two cents voor het schrijven van relevante content en uw public relations. Onze missie: uw communicatiebehoeften beantwoorden met passende oplossingen. 

We zijn gespecialiseerd in campagnebeheer. We helpen u om een breder publiek te bereiken en de zichtbaarheid van uw merk te vergroten.

Een geslaagd evenement heeft een diepgaande impact op uw bedrijf, of het nu uw merkidentiteit versterkt, relaties bevordert of gewoonweg een betoverend moment creëert. 

Wie resultaten wil halen heeft nood aan een solide en doordachte strategie. Daarom bieden onze experts strategische sessies op maat aan. 

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met ons voor een vraag of een offerte!

Hot news

Read more +21 februari 2024 By Marine Verlaine in News

Groot nieuws: Two cents breidt uit naar Nederland!

We zijn super enthousiast aan te kondigen dat we, na meer dan 25 jaar ervaring op de Belgische markt, ons werkgebied uitbreiden naar Nederland! Met onze expertise op het gebied van onder meer persrelaties, contentmanagement, media-inkoop en digitale communicatie, breiden we nu onze 360°-communicatieaanpak uit naar de hele Benelux. Met deze expansie versterken we ook
Read more +02 november 2023 By Marine Verlaine in Cases - Corporate Communication, News

Two cents neemt 2 prijzen mee naar huis bij de PRGN Awards

Als trots lid van het Public Relations Global Network, schitterde Two cents op het podium van de jaarlijkse PRGN Awards. Van 154 inzendingen van 37 PRGN-bureaus, veroverden we twee prijzen! Ons uniek persevent Gallery Days sleepte de gouden award binnen voor campagnes met een klein budget, terwijl het lanceringsevenement van UZ Brussels een zilveren award
Read more +10 oktober 2023 By Marine Verlaine in News

Two cents op de Agribex Exhibitor Academy!

Ons team maakte een exclusieve presentatie voor exposanten op Agribex, een toonaangevend evenement in de landbouw-, veeteelt- en tuinbouwsector. We deelden onze tips voor hun communicatie voor, tijdens en na het evenement. Noteer nu alvast 6 tot 10 december in je agenda, voor Agribex te Brussel.
TOP