×

FORGOT YOUR DETAILS?

Nice to meet you

We are your communication agency

What we
believe in

Wij dragen als communicatiebureau engagement, langetermijnvisie en service op maat hoog in het vaandel. Uw merk uitbouwen is ons doel. Dat doen wij door middel van onze specialiteiten: persrelaties, strategische en corporate communicatie, digitale marketing, beheer van sociale media, media-aankoop en evenementen.

EXPERTISE

two-cents-expertise

RESULTAAT

tw-cents-teamwork

TEAMWORK

two-cents-dynamisme

What we do best

Goede persrelaties zijn een efficiënte manier om uw marketingdoelen te bereiken. Wij zorgen voor uw naam in de pers.

Digitale acties zijn een must voor groeiende bedrijven. Een duwtje in de rug nodig? Wij beschikken over de nodige knowhow.

Onze specialisten maken een analyse van de media die het best bij uw merk of bedrijf passen en leveren een mediaplan op maat.

Op zoek naar interessante en custom-made content of een passende strategie voor uw sociale media? Wij adviseren u met plezier!

Wilt u het imago van uw bedrijf promoten bij een bepaalde doelgroep? Wij stellen u de best mogelijke strategie voor om dat te doen.

De organisatie van evenementen is een vak apart. Het vraagt expertise, precisie en creativiteit; drie pijlers die wij perfect onder de knie hebben.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met ons voor een vraag of een offerte!

Onze klanten

Hot news

Read more +19 januari 2018 By Astrid in Geen onderdeel van een categorie

Velux & Batibouw

  Velux wordt op Batibouw 2018 ondersteund door Two cents op vlak van persrelaties.  
holcim-communicatieRead more +18 januari 2018 By Astrid in Geen onderdeel van een categorie

Holcim & communicatie

Two cents ondersteunt Holcim op vlak van communicatie tijdens de lancering van hun nieuw gamma cementzakken. Persberichten, direct mailings en social media content wordt door onze ploegen gecreeerd en verspreid.
relations-presse-wiernerbeger-batibouwRead more +15 december 2017 By Frederic Francois in Geen categorie

Batibouw & persrelaties

Two cents organiseerde afgelopen woensdag alweer een succesvolle persconferentie ter aankondiging van Batibouw 2018. De voltallige Belgische bouw- en lifestylepers was aanwezig. Alle persinfo vind je hier.

Subscribe here to our newsletter

TOP