×

FORGOT YOUR DETAILS?

Nice to meet you

We are your communication agency

What we
believe in

Wij dragen als communicatiebureau engagement, langetermijnvisie en service op maat hoog in het vaandel. Uw merk uitbouwen is ons doel. Dat doen wij door middel van onze specialiteiten: persrelaties, strategische en corporate communicatie, digitale marketing, beheer van sociale media, media-aankoop en evenementen.

EXPERTISE

two-cents-expertise

RESULTAAT

tw-cents-teamwork

TEAMWORK

two-cents-dynamisme

What we do best

Goede persrelaties zijn een efficiënte manier om uw marketingdoelen te bereiken. Wij zorgen voor uw naam in de pers.

Digitale acties zijn een must voor groeiende bedrijven. Een duwtje in de rug nodig? Wij beschikken over de nodige knowhow.

Onze specialisten maken een analyse van de media die het best bij uw merk of bedrijf passen en leveren een mediaplan op maat.

Op zoek naar interessante en custom-made content of een passende strategie voor uw sociale media? Wij adviseren u met plezier!

Wilt u het imago van uw bedrijf promoten bij een bepaalde doelgroep? Wij stellen u de best mogelijke strategie voor om dat te doen.

De organisatie van evenementen is een vak apart. Het vraagt expertise, precisie en creativiteit; drie pijlers die wij perfect onder de knie hebben.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op met ons voor een vraag of een offerte!

Onze klanten

Hot news

AEG Blogger EventLees meer +18 april 2018 By Frederic Francois in Geen onderdeel van een categorie

AEG & bloggers

Two cents heeft bij AEG een kooksessie voor bloggers georganiseerd. Samen met de chefs konden de genodigden de nieuwste apparaten,...
event BCCMA Two CentsLees meer +03 april 2018 By Frederic Francois in Geen onderdeel van een categorie

BCCMA & event

Two Cents heeft de Algemene vergadering van de BCCMA georganiseerd. Dit event trok 86 leden. Naast het administratieve gedeelte had...
Lees meer +22 maart 2018 By Frederic Francois in Geen onderdeel van een categorie

Auvibel & event

Auvibel, de Collectieve beheersvennootschap voor het kopiëren voor eigen gebruik van beschermde werken, organiseert haar event, The value of content,...
TOP