FORGOT YOUR DETAILS?

Corporate communicatie

two-cents-corporate-communication

We begeleiden onze klanten in de opstelling en uitwerking van een corporate communicatiestrategie. Corporate communicatie bevordert het beeld van een bedrijf of een organisatie bij klanten en partners en richt zich tot openbare instellingen en overheden, terwijl klassieke merkcommunicatie eerder producten en diensten aanprijst. Naast perscommunicatie, omvat dit pakket ook strategische communicatie, crisiscommunicatie, mediatraining en specifieke communicatie rond bepaalde evenementen.

Corporate communicatie

Onze corporate communicatiestrategie helpt om het imago van onze klanten te versterken. Dankzij bedrijfsberichten en corporate communicatieacties vergroten we de naamsbekendheid van onze klanten. Getuigenissen, succesverhalen en communicatie met een focus op de waarden van het bedrijf, op het management en de kwaliteit en voordelen van de producten of de service zijn invalshoeken voor dit type communicatie. Eén-op-één interviews met de CEO of de woordvoerder plaatst het bedrijf en zijn knowhow extra in de kijker.

Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie biedt de nodige tools om, bij voorkeur preventief en ongeacht de aard van de situatie, de communicatie onder controle te houden en het bedrijf te beschermen tegen reputatieschade. Een strategische aanpak, duidelijke Q&A rond verschillende thema’s en een mediatraining om gepast op alle vragen te antwoorden, zijn hier van groot belang. We bereiden de woordvoerder of communicatieverantwoordelijke zo optimaal mogelijk voor.

Mediatraining

Onze mediatraining is een  praktische opleiding die woordvoerders of personen die het woord voeren namens een bedrijf, een duidelijk beeld van het Belgische medialandschap en van de journalistieke wereld geeft. Deze training stoomt hen klaar om de geschreven pers, radio en televisie gepast te woord te staan en presentaties en spontane interventies tot een goed einde te brengen. Deze praktische opleiding is interactief met hoofdzakelijk oefeningen voor de camera.

Communicatiestrategie

Onze communicatie-experts stellen een strategisch communicatieplan op dat niet enkel creatief is, maar ook in termen van budget en planning realistisch en haalbaar is. Aan de hand van een duidelijk stappenplan en een checklist stellen we een op gemaakte strategie voor.

Bent u klaar om Two cents uw communicatiestrategie te laten uitstippelen of om u te helpen bij crisiscommunicatie? Neem contact met ons op!

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP