FORGOT YOUR DETAILS?

Copywriting

Copywriting: raak uw doelgroep met de juiste woorden

Dankzij copywriting bieden we u een bijzonder efficiënte manier om met uw doelgroepen te communiceren. Naast de meer klassieke opties zorgt de digitale revolutie voor een pak nieuwe mogelijkheden!

Aanzetten tot actie

Of het nu klassiek of vernieuwend is, uw boodschap is er uiteindelijk op gericht om aan te zetten tot actie. Een nieuw product testen, het bezoek aan een website of showroom, het downloaden van een kortingsbon, … De koppeling tussen deze direct marketingactiviteiten en de reacties van klanten maakt het resultaat bijzonder goed meetbaar.

De juiste boodschap

Onze copywriting strategieën hebben één ding gemeen: doel, doelgroep en boodschap worden op voorhand perfect gedefinieerd. Per post, e-mail of digitaal platform, als content-specialisten weten we dankzij frisse en prikkelende teksten de doelgroep tot actie aan te zetten.

Digitaal

Het online gebeuren staat centraal in bijna al onze campagnes Zo hebben we heel wat expertise opgebouwd met e-mailings in het kader van commerciële acties. Dankzij onze kennis van SEO-writing kunnen we ook helpen uw webteksten te verbeteren, zodat ze makkelijker via zoekrobots als Google worden teruggevonden. Ook het belang van goede teksten op sociale media is niet te onderschatten, we begeleiden u daarom graag bij het opstellen van posts.

Combinatie print en online

Toch biedt het in vele gevallen een meerwaarde om print en online te koppelen. Een mooi voorbeeld: we maken print magazines aan vol interessante content voor de doelgroep. Daarna versterken we de impact door deze online beschikbaar te maken en per mail te verzenden. Het beste uit beide werelden leidt zo tot een optimaal resultaat!

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP