FORGOT YOUR DETAILS?

Copywriting

Copywriting: raak uw doelgroep met de juiste woorden

Goede copywriting biedt u een bijzonder efficiënte manier om met uw doelgroep te communiceren. Naast de meer klassieke opties zorgt de digitale revolutie voor een pak nieuwe mogelijkheden!

Aanzetten tot actie

Of het nu om een klassieke of vernieuwende boodschap gaat, de bedoeling is steeds om aan te zetten tot actie. Zo wil u bijvoorbeeld dat de doelgroep een nieuw product test, een bezoek brengt aan een website of showroom, of een kortingsbon downloadt. Het is belangrijk om een duidelijke call-to-action te formuleren, zodat u de ROI makkelijk kan berekenen.

De juiste boodschap

Een copywritingstrategie begint bij ons steeds met een duidelijke identificatie van het doel, de doelgroep en de boodschap. Per post, e-mail of via een digitaal platform? Met frisse en prikkelende woorden zetten onze contentspecialisten de doelgroep aan tot actie, ongeacht het communicatiemiddel.

Digitale beleving

De online beleving staat centraal in bijna al onze campagnes. Zo hebben we heel wat expertise opgebouwd met e-mailings voor commerciële acties. Onze kennis van SEO-writing helpt dan weer om uw webteksten te verbeteren, zodat zoekrobots zoals Google ze makkelijker terugvinden. We onderschatten ook het belang van goede copy op sociale media niet en begeleiden u graag met een juiste contentstrategie voor uw online kanalen.

Combinatie print en online

Toch biedt het in vele gevallen een meerwaarde om print en online te koppelen. Een mooi voorbeeld: we maken print magazines aan vol interessante content voor de doelgroep. Daarna versterken we de impact door deze online beschikbaar te maken en per mail te verzenden. Het beste uit beide werelden leidt zo tot een optimaal resultaat!

Een koppeling tussen print en online copywriting biedt in vele gevallen een meerwaarde. Een voorbeeld? We schrijven print magazines vol interessante content voor de doelgroep, die we eveneens naar de online kanalen vertalen en per mail verzenden. Die 360°-aanpak leidt zo tot een optimaal resultaat met de gewenste impact op de doelgroep.

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP