FORGOT YOUR DETAILS?

Social Media Management

two-cents-social-media-management

Social Media Management: uw merk in de social media spotlights

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn... wij helpen u de weg te vinden in de jungle van sociale mediakanalen. Elk platform heeft zijn eigen specifieke regels en interactievormen. Een aangepaste benadering is dus cruciaal om een community van trouwe fans te kunnen opbouwen. We identificeren de juiste influencers en zetten hen in om ons doel te bereiken.

Wat verstaan we onder ‘Social Media Management’?

Social media management is één van dé strategische pijlers van digitale marketing. We beheren op een professionele manier uw merkpagina op de sociale media. Deze discipline wordt daarom ook wel community management genoemd en vereist een goede kennis van de verschillende platformen en hun eigen specifieke regels en interactievormen. Iedereen kan een bericht online posten, maar ze conform de juiste gebruiken en gewoontes opstellen, is niet zo voor de hand liggend.

Hoe gaan wij te werk?

In functie van uw verwachtingen, begeleiden wij u om een strategie voor uw Social Media Management uit te stippelen, om de juiste onderwerpen af te bakenen en content te creëren. Wij dompelen ons onder in uw sector en bestuderen uw aanpak en die van uw dichtste concurrenten om u in een gunstige marktpositie te plaatsen.

Verzorg uw e-reputatie

Hoe gaat u om met ontevreden klanten of hoe pakt u crisiscommunicatie aan op sociale media? Onze experten in Social Media Management staan klaar om u bij te staan in tijden van een bad buzz. Onze knowhow in online communicatie geeft u de tools content te creëren om uw klanten te bekoren.

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP