FORGOT YOUR DETAILS?

Events

two-cents-event-evenement

Uw partner in event-organisatie

Heeft u hulp nodig bij de organisatie van een corporate events, netwerkevent of een infosessie? Een geslaagd event vereist expertise, nauwkeurigheid en creativiteit. Onze professionals maken daarom uitvoerig kennis met uw bedrijf, merk of product om tot een goed plan van aanpak te komen. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat zowel u als uw genodigden een uniek event beleven.

Wil u uw aanwezigheid in uw sector vergroten door een beursdeelname? Wij regelen de standplaats en de aankleding ervan, zodat uw bedrijf of merk op een professionele manier vertegenwoordigd wordt op de beurs.

Altijd een op maat gemaakt event

Wij staan u bij in alle fasen van het project, van het concept en de creatie, tot de organisatie, coördinatie, follow-up en evaluatie. Wij zorgen altijd voor een tailor-made evenement, rekening houdend met uw waarden, doelstellingen, doelgroep en budget.

Van A tot Z

Een geslaagd evenement hangt niet alleen af van een goede organisatie, maar ook van een goede strategie. Daarom bedenken wij voor u strategische marketing- en communicatieacties om uw event te versterken. We denken ook aan logistieke ondersteuning met de modernste registratiesystemen, een gepaste accommodatie en vernieuwende catering. Bij de organisatie van uw event zorgen wij voor een totaalpakket.

Ontdek onze referenties hieronder!

 

Zin om samen met ons een event, congres of beurs te organiseren? Contacteer ons dan!

Cases die u misschien ook kunnen interesseren

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP