FORGOT YOUR DETAILS?

Events

two-cents-event-evenement

Event-organisatie: ga met ons in zee

De organisatie van een goed event vereist expertise, nauwkeurigheid en creativiteit. Daarom werken wij graag met u samen voor de organisatie van corporate events, infosessies en beursdeelnames.

Wij laten professionals kennismaken met uw bedrijf, merk of product op de manier waarop u dat wilt. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de genodigden een uniek event beleven, of het nu gaat om een netwerkevent, een infosessie of een bedrijfsbezoek.

Wilt u uw aanwezigheid in uw sector vergroten door een beursdeelname? Wij regelen de standplaats en de aankleding ervan, zodat uw bedrijf of merk op een professionele manier wordt vertegenwoordigd op de beurs.

Altijd een op maat gemaakt event

Two cents staat u bij in alle fasen van uw project: concept en creatie, organisatie, coördinatie, follow-up en evaluatie. Wij zorgen altijd voor een tailor-made evenement: we houden rekening met uw waarden, doelstellingen, doelgroep en budget.

Van A tot Z

Het slagen van een evenement hangt niet alleen af van een goede organisatie, maar ook van alles daarrond. Wij bedenken voor u strategische marketing- en communicatieacties. We denken ook aan logistieke ondersteuning met bijvoorbeeld de modernste registratiesystemen, een gepaste accommodatie en vernieuwende catering. Bij de organisatie van uw event zorgen wij voor een totaalpakket.

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP