FORGOT YOUR DETAILS?

Digital marketing

two-cents-digital-marketing

Digital Marketing: maak het verschil

Wie zijn bedrijf wil laten groeien kan niet om digitale marketing heen. Het digitale aandeel in de marketingmix blijft maar groeien. Logisch, want Belgen zoeken, vergelijken en kopen steeds meer online. Dankzij onze expertise geven we uw bedrijf een online duwtje in de rug!

Een strategie op maat

Digital marketing kan vele richtingen uitgaan. Daarom leren we eerst uw objectieven kennen. Wilt u uw merkbekendheid verhogen of leads genereren? Welke doelgroepen wilt u bereiken? Daarna bestuderen we uw online sterktes en zwaktes. Op die basis stellen we een op maat gemaakte digitale marketingstrategie voor.

Uw webteksten perfect SEO-proof

Is de inhoud van uw website wel zoals die moet zijn? Vormen de teksten een antwoord op de vragen van uw doelgroep, en vinden zij u makkelijk terug op Google? Dankzij SEO copywriting optimaliseren wij de teksten op uw website, zodat uw site stijgt in de ranking van Google. Zo vinden nog meer (potentiële) klanten de weg naar uw diensten of producten!

Google, uw vriend

Google is goed voor meer dan 90% van de uitgevoerde zoekacties op het web. Met Google Ads geeft u uw aanwezigheid op Google een extra boost. Dankzij onze Google Ads-expertise creëren we gerichte en effectieve campagnes, waarbij u de kosten onder controle houdt. Dankzij Google Analytics kan het resultaat van onze acties perfect worden gemeten. Hetzelfde geldt voor gerichte banneringcampagnes en remarketing via Google Display, waarmee u uw naamsbekendheid verhoogt, maar ook commerciële acties kunt ondersteunen (kortingen, wedstrijden…) die leiden tot meer leads.

Recht op doel

Indien u een specifieke doelgroep op een meer directe manier wenst te bereiken, zijn digitale direct marketing campagnes een slimme keuze. Wij helpen u om de juiste database te vinden en bij het ontwikkelen van originele en doeltreffende acties om uw boodschap te verspreiden.

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP