FORGOT YOUR DETAILS?

Digital marketing

two-cents-digital-marketing

Digital Marketing: maak het verschil

Wie zijn bedrijf wil laten groeien kan niet om digitale marketing heen. Het digitale aandeel in de marketingmix blijft zelfs maar groeien. Logisch, want Belgen zoeken, vergelijken en kopen steeds meer online. Dankzij onze expertise geven we uw bedrijf een online duwtje in de rug!

Op maat gemaakt

Digital marketing kan vele richtingen uitgaan. Daarom leren we eerst uw objectieven kennen. Wil u uw merkbekendheid verhogen of leads genereren? Welke doelgroepen wil u bereiken? Daarna bestuderen we uw online sterktes en zwaktes. Op die basis stellen we een op maat gemaakte digitale marketingstrategie voor.

Uw webteksten perfect SEO-proof

Is de inhoud van uw website wel zoals die moet zijn? Vormen de teksten een antwoord op de vragen van de doelgroep en vinden zij uw informatie makkelijk terug op Google? Dankzij een goede SEO copywriting strategie optimaliseren wij de teksten op uw website, zodat uw site stijgt in de ranking van Google. Zo vinden nog meer klanten de weg naar uw diensten of producten!

Google, uw vriend

Google is goed voor meer dan 90% van de uitgevoerde zoekacties op het web. Google Ads geeft uw aanwezigheid op Google een extra boost. Dankzij onze Google Ads-expertise creëren we gerichte en effectieve campagnes, waarbij u de kosten onder controle houdt. Met Google Analytics kan het resultaat van onze acties perfect gemeten worden. Hetzelfde geldt voor gerichte banneringcampagnes en remarketing via Google Display die uw naamsbekendheid verhogen, maar ook commerciële acties ondersteunen (kortingen, wedstrijden…) die leiden tot meer leads.

Recht op doel

Als u een specifieke doelgroep op een directe en gerichte manier wil bereiken, zijn digitale direct marketingcampagnes een slimme keuze. Met een op maat gemaakte strategie helpen wij u om de juiste database te vinden en originele en doeltreffende acties te ontwikkelen om uw boodschap te verspreiden.

Ontdek onze referenties hieronder!

Verschillende merken zijn
al overtuigd

TOP